kerttervezés

A kerttervezés az első lépés ahhoz, hogy igazán egyenre szabott, otthonos, szép és nem utolsó sorban praktikus kertet hozzunk létre! Minden megálmodott részletet összhangba kell hozni a szakszerűséggel. Azon dolgozunk, hogy tudásunk legjavát a megrendelő igényeinek megismerése után ötvözve alakítsuk ki leendő életterét, a kertet.

A kertet, mely megadja azt a nyugalmat, szépséget, otthonosságot amire vágyunk és nem utolsó sorban még praktikus is! A felmérés során megvizsgáljuk a kert kapcsolatát az épülettel, esetlegesen már meglévő növényekkel, növénytársulásokkal – amennyiben átalakításról, felújításról van szó – tulajdonosi igényeket is rögzítjük és hozzátesszük tapasztalatunkat és tudásunkat! Közösen meghatározzuk a funkciókat, megismerjük a környezetet, felmérjük a kert részleteit.

Ezután koncepció terv készül és folyamatos konzultáció után kialakítjuk a végleges kerttervet, amihez növény kiültetési terv, kertépítészeti terv, látványterv is készülhet. Általában több nézőpontból készítünk látványtervet.

A kertterv elkészülte után annak pontos ismeretében készülhet el az árajánlat, mely minden munkafázist külön tételben tartalmaz.