kerti tavak, fürdőtó

Válalljuk kerti tavak,fürdő tavak, csobogók, szökőkutak, patakok, vizi látványelemek készítését gépészettel együtt. A megfelelő minőségű vizes elemek építéséhez a legjobb minőségő OASE, PONTEC, FIRESTONE termékekkel dolgozunk, melyekre 2-5 év garanciát vállalunk. Egy kerti tó vagy csobogó, esetleg egy kis kerti patak nagymértékben növeli a kertünkben töltött szabad órák élvezetét. A víz csobogása nyugalmat sugároz, és hozzájárul a jó közérzet eléréséhez is.

Még egy kicsi kertben is létre lehet hozni egy kis vizes látványelemet, például egy kis csobogót, és máris feldobtuk vele kertünket.

Kerti tavaknál már más a helyzet. Ahhoz, hogy a tó ne legyen a későbbiekben rossz szagú, kellemetlen látványú, mindenképpen megfelelő nagyságúra és mélységűre kell építeni. A víz szűréséről, biológiai és kémiai kezeléséről is gondoskodni kell. Ha mindezeket szem előtt tartjuk, akkor biztosan szép és jó minőségú kerti tavat kapunk. Ez vonatkozik a modernebb, halak vagy esetlegesen kevés növénnyel "üzemelő" medencékre, vizes elemekre, patakokra is.