Rólunk

Több mint tíz éve álmodtunk egy nagyot és megalapítottuk családi vállalkozásunkat. Az évek során a meglevő tudásunk mellett, rengeteg szakmai tapasztalatot gyűjtöttünk és kis lépésekben fejlődtünk egyre magasabb színvonalat képviselve!

A minőség és megbízhatóság mindig a legfontosabb volt számunkra. Szeretjük a kihívásokat, ambiciózus, felkészült profi csapatunk a kertépítés és kertfenntartás minden területén magas szakmai színvonalon képviselteti magát!

Hisszük, hogy minőségi anyagokkal, a megfelelő szakmai tudás és tapasztalat birtokában tudunk olyan nagyszerű kerteket építeni, amelyek az ügyfeleink igényei alapján, az ő megelégedésükre készülnek el, amelyben otthon érzik magukat!

Elsősorban magánkertek, családi házak kertjeinek tervezésével, építésével, fenntartásával foglalkozunk, jellemzően Győr – és vonzáskörzetében, garanciával!

Modern gépparkkal, eszközökkel rendelkezünk, melyet igyekszünk évről-évre fejleszteni, mert valljuk, hogy minőségi munkához minőségi eszközzel lehet eljutni!

Az elteli idő alatt magunk mögött tudhatunk több mint 200 megépített kertet, több mint 25 000 m2 térburkolt felületet, több mint 250 telepített öntözőrendszert, több százezer elültetett növényt és bizony több mint 50 000 m2 gyepesített felületet.

Célunk, olyan kerteket létrehozni, amelyben a család minden tagja örömmel tölti el szabadidejét, feltöltődhet, kikapcsolódhat. Mert bizony nem csak szépnek kell lennie, hanem megfelelő funkciókkal ellátva élhető, használható is. A kertépítés mellett megnyitottuk kertészeti árudánkat, díszfaiskolánkat és kertészeti – öntözéstechnikai szakkereskedésünket, amely a hagyományos bolti értékesítésen felül webáruházként is funkcionál.

Kínálatunkban megtalálhatók a hazai és import növények egyre szélesedő kínálata, ültetésükhöz és gondozásukhoz szükséges eszközök, szerszámok, kiegészítők, kellékek. Számtalan kertészeti és öntözéstechnikai termék, idény jellegű dekorációs tárgyak, a ház körül és a kertben felhasznált anyagok.

Természetesen igyekszünk szakértő segítséget nyújtani építésben és kereskedelemben is ügyfeleinknek, vásárlóinknak.

referenciák